top of page

WEBINÁR – ZMENY V ZÁKONE O ODPADOCH - Opakovaný Kopírovat

8. 11. 2021

Pre veľký záujem sme sa rozhodli zopakovať WEBINÁR – ZMENY V ZÁKONE O ODPADOCH.

Online ŠKOLENIE formou webinára pre obmedzený počet účastníkov sa bude konať 26.11.2021 – štvrtok o 9:00 hod. (v trvaní 1,5 – 2 hod.)
Prihlasovanie možné do utorka 24.11.2021.

V NR SR schválili novelu zákona o odpadoch ktorá obsahuje  93 zmien s účinnosťou od 1.11.2021. My sme si pre Vás pripravili online webinár zameraný na aktuálne zmeny a povinnosti týkajúce sa pôvodcu odpadu.


ODBORNÝM GARANTOM BUDE:

Mgr. Roman Zvara - DETOX s.r.o.,  vedúci Divízie Environmentálnych Projektov (DEP)

- už 15 rokov pôsobí ako odborný konzultant v oblasti odpadového hospodárstva a ochrany životného prostredia pre podniky v rôznych priemyselných odvetviach. Má bohatú prax a skúsenosti so zabezpečovaním legislatívnych povinností, konzultácií a vykonávania environmentálnych auditov a dohľadov. Pán Zvara pôsobí vo viacerých pracovných skupinách pracujúcich na legislatívnych zmenách a pripomienkovaní právnych predpisov v oblasti odpadového hospodárstva a ochrany ovzdušia.


WEBINÁR JE URČENÝ:

-  všetkým firmám, ktoré nakladajú s odpadmi a produkujú odpady


Všetky potrebné informácie vrátane prihlášky nájdete tu:

Súbory na stiahnutie


V prípade Vašich doplňujúcich otázok, je Vám k dispozícii Ing. Silvia Šinaľová,   tel. č.: +421 905 800 321, e-mail: silvia.sinalova@detox.sk

O našich zásadách spracovávania osobných údajov podľa čl. 13 nariadenia GDPR sa môžete informovať na našich webových stránkach TU. www.detox.sk

bottom of page