GDPR - OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV – ako obstáť pri KONTROLE DOZORNÉHO ORGÁNU

GDPR - OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV – ako obstáť pri KONTROLE DOZORNÉHO ORGÁNU – 30.5.2019 v Banskej Bystrici

 

 

Dlhoročná špecialistka a lektorka v oblasti GDPR PhDr. Anna Miklošová vysvetlí účastníkom pomocou praktických

príkladov:

praktický dopad GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v praxi zamestnávateľov

aká dokumentácia je potrebná na preukázanie súladu s GDPR

ako sa pripraviť na konanie o ochrane osobných údajov a kontrolu zo strany dozorného orgánu

 

Jej vysoká odbornosť a lektorská zručnosť ako aj bohaté skúsenosti z pohľadu inšpektorky a praktickej aplikácie sú pridanou hodnotou tohto seminára. Na základe svojich dlhoročných skúseností Vám rada poskytne tie správne rady,  návody a riešenia pri aplikácii legislatívnych pravidiel GDPR a vysvetlí Vám, ako obstáť pri kontrole dozorného orgánu.

 

Komu je seminár určený

Seminár je určený najmä zamestnávateľom a tým, ktorí vykonávajú úlohu zodpovednej osoby, obchodníkom, ako aj spoločnostiam, ktoré pre zamestnávateľov vykonávajú  dodávateľsky činnosti súvisiace so spracúvaním osobných údajov. 

 

Všetky potrebné informácie vrátane prihlášky nájdete tu:

 

 

Pozvánka

Prihláška (doc 2016)

Prihláška (doc 97-2003)

Prihláška (pdf)

Organizačné pokyny

 

 

 

V prípade Vašich doplňujúcich otázok, je Vám k dispozícii Ing. Silvia Šinaľová,   tel. č.: 048 221 15 78, e-mail: silvia.sinalova@detox.sk 

 

O našich zásadách spracovávania osobných údajov podľa čl. 13 nariadenia GDPR sa môžete informovať na našich webových stránkach TU. www.detox.sk